3 tips till alla företagare

Att driva ett företag innebär att du alltid har något att syssla med. Det spelar ingen roll om du egentligen är ledig, eller om du precis avslutat ett stort jobb. Det finns alltid något att göra. Nyckeln är därför att hela tiden arbeta effektivt, samt göra tydliga avvägningar och prioriteringar. Här kommer därför några bra tips på hur du kan göra din tillvaro mer effektiv.

To-do-listor

Att använda sig av att-göra-listor är något som är helt avgörande för att bli mer effektiv på sitt arbete. Genom att i telefonen, eller på skrivbordet, ha anteckningsmöjligheter, kan du enkelt hålla koll på vad som är avklarat och vad som står näst på tur. Det frigör tankekraft, helt enkelt.

Motion

Det kanske låter lite märkligt, men faktum är att motion är oerhört viktigt för stressade företagare. Att motionera regelbundet gör nämligen att du ökar syreupptagningsförmågan till hjärnan och blir betydligt skarpare och mer effektiv.

Bestäm tider för mail-svar

Att sitta och arbeta och samtidigt höra hur det plingar i in-korgen på datorn, är som gjort för att inte få ett dyft gjort. Därför kan det vara bra att istället avsätta några timmar på förmiddagen då du är tillgänglig på mejlen, för att sedan ha tider då du inte tittar inkorgen. Det här är ett bra tips som lyft många företagare ur en stressande sits.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*